Lviv (Lvov) hakkında bilgiler

Lvov muhakak herkesin gormesi gereken Ukraynanın en medeni ve tarihi şehirlerinden birisidirr, acik hava muzesini andıran tarihi ve gizemli binaları ile mimari bir deha gibi gelen ziyaretçilere haz verir.
Eski  polonya topragi olup kiev odessadan sonra turistlerin encok ziyaret  ettigi ,avrupa ile ticaretin en yogun oldugu bir sehirdir.Mutlaka  gorulmesi gereken bir yerdir.
Lvov seyahatinde merkezi evlerde kalmak isteyenler için Lvov Opera binası şehrin merkezinde bulunmaktadır. Lokasyon olarak Operayı isabet almanız Lvivde merkezde kalmanız için yeterli bilgi durumundadır.

Lvivde kiralık evler şehir merkezine yakin bir yerden kiralamanız rahat konaklama ve tatil için en iyi seçim olur. heleki kısa süreliğine ise yolculugunuz. Lviv de ev kiraları yaklasık 25 dolardan başlayıp 100 dolara kadar evin oda sayısı ve konforuna bağlı olarak vede kalacağınız güne göre değişebilir. Pazarlık yapmayı sakın unutmayınız.
 Lvov uçak biletlerini ise THY ve Pegasus hava yollarından bulmanız mumkundurç Pegasus hava yolları THY gore bayağı ekonomik olacaktır. Lvov da ne yiyeceğiz diyorsanız, Lvovun restoran kültürü ve kafe kulturu kieve gore cok daha gelismis durumda ancak Lvovda Doner aramayın bulamazsınız ben aradım bulamadım. Ayrica anladigim kadari ile cafe restorant acmak kieve gore daha kolay sanirsam.cok ve cesitli kafeler olmasi bunun gostegesi olabilir. Iyi bi devlet universiteleri mevzut. Lvov delve universitesi ve politec teknin universitesi. Basilica gormeniz gerekn yerler, opera binasi, sehrin hemen merkezinde bulunan inanilmas heykelleri ile ortdks ermeni ve katolik katedralleri.ozellikle eski sehirdeki yan sehirin tam merkezinde bulunan yani 2 km2 alani her sokagindan gecerek gorun cok guzel bir sehir her yerden yeni birsey cikabiliyor.

Lvova gelen turistlerin çoğunlugu yerli olmakla beraber gelenlerin çogunlugu regular her yıl Lvova gelmekteler Şehrin büyle birde çekiciliği var. Şehir her ne kadar tam gelişmemiş ve küçük olsa da 10 yil icide cok daha gelisecegine hic suphe yok, kucuk yatirim yapmak isteyenler icin iyi bir firsat gidip bi sure yasayip kendiniz kaar verebilirsiniz. 3000 gr. 2 kisi 3 gun hersey dahi en guzel yerlerede yiyip icerek yasabilirsiniz, ama muhakak gorun. Pastahane viktoriya ( пр.шевченко 17 ) Ресторант килими( ул. Армянска 14) Ресторант краивка (плошад ринак 17) Gormelisiniz.</div>

Комментариев нет:

Отправить комментарий